Liitu SMART NET lojaalsusprogrammiga ja säästa! Liitu

BARBIE NUKUD – SUURTE JA VÄIKESTE TÜDRUKUTE LÕPUTU RÕÕMUALLIKAS


 
Barbie nukud on mänguasjad, mis ei lähe kunagi moest – Barbie nukkudega on mänginud juba mitu põlvkonda, ning nukkude arv ja populaarsus aina kasvab. Tänapäeva lastele on olemas Barbie nukud igapäevariietes, ehtsa printsessi kleidis ja isegi rahvariietes. Võimalus läbimängida põnevaid stsenaariume muudab Barbie nukud ideaalseks kingituseks igaks tähtpäevaks. Tutvu lähemalt Barbie maailma uudistega meie artiklis!

BARBIE AJASTU: MOEKAD NUKUD VIIVAD TÜDRUKUTE UNISTUSED TÄIDE
Barbie nukke toodetakse juba 1959. aastast ning on ühed vähestest mänguasjadest, mis on vastu pidanud juba mitukümmend aastat ja ikka veel pole kaotanud oma aktuaalsust. Väga võimalik, et Sa ise mängisid lapsepõlves Barbie nukkudega ja need on läbinud tänaseks üsna olulise evolutsiooni – tänapäeva Barbie võib olla printsess, haldjas, baleriin, erinevate ametite esindaja ja filmitäht. Barbie perekonnas on lisaks Barbiele endale ka tema sugulased ja sõbrad:

* Skipper – Barbie teismeline õde;
* Chelsea (varem tuntud kui Shelly) – Barbie väike õde 3-4 aastasena;
* Ken – Barbie poiss-sõber;
* Midge, Christie, Theresa – Barbie sõbrannad, toodetakse samas mõõdus.

Nukkude kollektsioone täiustatakse iga aasta ning igal uuel seerial on oma originaalsed omadused. Hetkel populaarseim seeria on Barbie Fashionista – kollektsioon koosneb 9 originaalnukust koos erinevate riiete komplektidega. Glamuurse Glitz Dolls või särava Barbie Fairy nuku üle rõõmustab ka kõige nõudlikum tüdruk. Aga, kui sa soovid valmistada oma lapsele väga erilist üllatust, siis ära unusta aksessuaarid. Uuri edasi, mida veel pakub Barbie kaubamärk!

ERINEVAD LISATARVIKUD VEEL PÕNEVAMAKS MÄNGUKS
 
Barbied on saavutanud nii suure populaarsuse ka sel põhjusel, et need pole lihtsalt nukud – see on päris maailm, kus nukud reisivad, õpivad erinevaid ameteid, sisustavad oma kodusid ja mängivad väikeste õdede ja sõbrannadega. Barbie universum on loodud eesmärgiga tuua mäng ja päriselu üksteisele lähemale, samal ajal säilitades erilist nukumaailma atmosfääri. Nukkude aksessuaaride seas on:

* transpordivahendid: autod, mootorrattad, hobused ja hobusetallid;
* mööbel erinevatesse tubadesse, seal hulgas Barbie vannitoa-, köögi-, elutoa-, magamistoakomplektid jne;
* igapäeva- ja peoriided ja komplektid;
* Koduaksessuaarid, näiteks, miniatuursed ilusalongi- või köögitarvikud;
* Barbie kodu – paljude tüdrukute suurim soov; koht, kuhu panna kõik Barbie nukud ja nende mööbel ja riided.

Kui soovid oma lapsele teha erilist üllatust, kingi nukk koos aksessuaaride ja nukumajaga – sellised komplektid leiad ka meie tootevalikus.

Kuid, kui Sinule meeldivad peened ja ebastandardsed mänguasjad, siis pööra tähelepanu disaininukkudele. Mis need on? Sellest räägime artikli lõpus!

DISAINI BARBIE SUUREMALE LAPSELE VÕI TÄISKASVANULE
Mõned lapsed kasvades suuremaks unustavad mänguasjade maailma, kuid teised säilitavad erilise suhte sellega kogu eluks. Laias Barbie kollektsioonis leidub nukk igale vanusele, sest toodetakse ka erilisi Barbiesid, kes:

* on loodud populaarsete filmide ja multifilmide motiivide järgi: Barbie Twilight, Barbie Gone With the Wind jne;
* kehastavad tuntud moemajade stiile: Barbie Andy Warhol, Barbie Versace jt;
* on riietatud vastavalt erirahvuste traditsioonidele: Barbie Morocco, Barbie Spain, Barbie Russia jmt.

Kollektsiooni nukkudel on tavaliselt rikkalikum riietus, ekspressiivsemad näomeigid ja keerulisemad soengud võrreldes Barbie nukkudega, mis on mõeldud lastele. Tihti kasutatakse kunstripsmeid, mitte joonistatud ripsmeid ning suur tähelepanu on pööratud originaalsete näojoonte loomisele ja soengute tegemisele, seega nukud näevad välja loomulikumad ja atraktiivsemad.

MIKS VALIDA BARBIE NUKUD?
Kui oled harjunud valima lapsele selliseid mänguasju, millel on ka lisaväärtus, siis Barbie nukk on sobiv ost. See aitab:

* arenadada peenmotoorikat ehk liigutuste täpsust üldiselt – Barbie nukkudel on erinevad pisidetailid – näiteks pannes nukku riidesse või kammides selle juukseid, töötab peenmotoorika;
* parandab kujutlusvõimet – mängides Barbie nukkudega ja selle aksessuaaridega, töötab loovmõtlemine;
* paremini mõista igapäevategevusi – kuna Barbie nukkude eest tuleb regulaarselt hoolitseda, neid riietada, siis lapsel tekib juba varajases eas arusaam sellest, et tuleb enda eest hoolt kanda ja puhtust hoida;
* keeleoskust arendada – ei ole saladus, et lapsed tihtipeale räägivad ka nukkudega juttu. Kuigi võib tunduda, et sellistest monoloogidest kasu ei ole, on tegelikkuses kasu väga suur – see arendab lapse väljendusoskust.

Harva tuleb ette, kui tüdruk on nõus väitega, et elus piisab vaid ühest või kahest Barbie nukust. Barbie maailm on üüratu ning leida lapsele sobiv nukk või aksessuaar on üsna lihtne ülesanne. Vaata, millised Barbie nukud on saadaval meie internetipoes, vormista tellimus ja tee väike printsess õnnelikuks!