Liitu SMART NET lojaalsusprogrammiga ja säästa! Liitu

Huawei Y5 ülevaade - Kahtlemata taskukohane, tõhus ja lihtne


Odavad telefonid ei olegi tingimata alati halvad. Kui poodides on saadaval palju nutiseadmeid, mis pigem üle hinnatud ja oma hinda mitte väärt, siis leidub valikus õnneks ka hea Androidil põhinev telefon, mis on konkurentsivõimelise hinnaga – Huawei Y5. 2017. aastal tuli välja uus mudel – Huawei y5 II, millel on suurem ekraan ja muudki, mida on täiustatud.

5-tolline HD ekraan

5-tolline HD IPS LCD (720×1280) on puutetundlik ekraan, mis pakub selget pilti ning telefoni üldine suurus on kompaktne. Seepärast on Y5 väga mugav nii kasutades kui ka lihtsalt taskus või kotis hoides.

Oma paraja suuruse ja iseloomulike funktsioonide tõttu on see telefon ideaalne ka neile, kes on pigem väiksemad nutikasutajad – ehk siis tarvitavad telefoni rohkem kõnede ja sõnumite tarbeks, kuid soovivad aeg-ajalt kiigata ka sotsiaalmeediat või uudisportaale.

Tõhus 4G andmeside

Y5 pakub jõudsat 4G andmesidet, millega saab edukalt internetist videoid vaadata ning muusikat kuulata. 4G abil saab sujuvalt teha piltide ja videote jagamist ka sotsiaalmeedias ja mujal.

Huawei Y5 üldised tehnilised andmed:

  • Ekraani tüüp: IPS LCD, 5 tolli
  • Protsessori sagedus: Quad-core 1.3 GHz Cortex-A53
  • Operatiivmälu (RAM): 1024 MB
  • Sisemälu: 8 GB
  • Operatsioonisüsteem: Android OS, v5.1 (Lollipop)
  • Mõõdud: 143.8 x 72 x 8.9 mm

Android lollipop

Y5 telefonil on Android 5, mis kasutab uuendatud teavituste süsteemi, mis võimaldab näiteks ühest programmist tulnud teavitused kokku koguda või lülitada sisse “mitte segada” funktsiooni. Lollipop operatsioonisüsteem pikendab tänu tõhusamale optimiseerimisele ka akukestvust.

Mälukaardi võimalus

MicroSD mälukaardi pesa võimaldab telefoni mälumahtu suurendada kuni 32 GB võrra. Mälukaardiga on mugav talletada nutiseadmes arvukalt pilte, videoid ja muusikapalasid ning muidugi ka soovitud rakendusi. SD kaarti saab sisestada arvutisse, et liigutada oma faile hõlpsasti arvuti ja nutitelefoni vahel.

Määra oma asukoht!

Huawei Y5 telefon kasutab GPS positsioneerimissüsteemi, mis teeb telefoni asukoha määramise täpseks ükskõik millises situatsioonis. GPS kasutab nõrga satelliitide signaali korral vajadusel ka mobiilimaste. Koos navigatsioonitarkvaraga muudab see nutitelefoni kindlaks teejuhiks nii maal, metsas kui linnas. Sa ei pea enam kartma, et eksid seenelkäigul ära.

EASY KEY – Lihtsam kui kunagi varem!

Kas oled väsinud lõpututest menüüdest, kui sul on kiire ja tahad kähku postitada mõne huvitava hetke? Easy Key funktsioon juhatab sind lühemat teed pidi oma lemmiktegemiste juurde. Lihtsa vajutusega, topeltklõpsu või vajuta-ja-hoia-all tegevusega saad käivitada sinu määratud rakenduse või funktsiooni.

Miks soetada nutitelefon?

Võib-olla oled juba ammu mõelnud, et peaks oma vana nuppudega telefoni pensionile saatma ja astuma nutimaailma? Samas tunduvad kõik need seadmed pisut liiga hinnalised ja keerulised? Valikut on keeruline teha…

Kindlasti tasub sul teada, et nutitelefon on üks parimaid meelelahutajaid. Lahedate videote ja sinu lemmikmuusikaga koos ei ole pikad bussi- või rongireisid enam nii igavad. Oma vahvad ettevõtmised saad nutitelefoniga kiirelt üles pildistada ja neid soovi korral kohe ka sõpradega jagada.

Telefon aitab sul maailmaga ühenduses olla, sest kiire andmesidega on kaetud terve Eesti. Nii uudised, ilmateade, e-post kui ka sotsiaalmeedia ja kõik muu huvitav saab olema sinuga kogu aeg kaasas, sinu käeulatuses.

Huawei Y5 on soodne valik esimeseks nutitelefoniks, millega saab teha ja kogeda seda kõike, mida teistegi – pisut hinnalisemate – telefonidega.