Liitu SMART NET lojaalsusprogrammiga ja säästa! Liitu

LG G3 - Võluv, nutikas ja trendikas

 
 
LG G3 pole Eestis enam kahtlemata uustulnuk, kuid see on seade, mille ostmist tasub kaaluda, kui soovid omanäolist, kuid võimekat ja suure ning erksa ekraaniga nutitelefoni hea hinnaga. Vaatame lähemalt, millise isendiga tegemist on.

LG G3 telefoni välimus - eristuv ja kaunis LG

Tänapäeva mood näitab seda, et suured raamideta ekraanid on taas edukad – erand pole ka LG G3, mille ekraan on konkurentide omast pisut suurem. Nimelt sarnaste mõõtmetega Samsung Galaxy S5 ja Sony Xperia Z2 ekraanid on 0,3 tolli väiksemad (Samsungil ja Sonyl 5,2 tolli, lg mudelil 5,5 tolli).

LG telefonidel on tore traditsioon, mis tähendab, et juhtnupud paigutatakse tagumisele küljele. Selline lahendus on mugav ja intuitiivne. Seetõttu ei leia telefoni külgedelt ühtki nuppu ega muud väljaulatuvat elementi. Laadimise ja kõrvaklappide avad on paigutatud alla äärde üheskoos mikrofoniga.
 
Haarates nutitelefon kätte võid üllatuda, et LG on otsustanud materjalivalikul selle mudeli puhul just metalli kasuks. Pettuma aga ei pea, sest tegelikult on tegu plastikuga, mille tekstuur tundub metalliga väga sarnane. Telefon näeb soliidne välja ja selle tagumine osa on mõnusalt kumer, mistõttu on telefoni ka mugav käes hoida.

Tehnilised andmed

  • Ekraani diagonaal: 5,5 tolli
  • Operatsioonisüsteem: Android
  • Mälu: 16/32 MB eMMC ROM, 3 GB DDR3 RAM, microSD kaardipesa (kuni 128 GB microSD kaartidele)
  • Protsessor: 2.5 GHz Quad-Core
  • Tagumine kaamera: 13 Mpix
  • Eesmine kaamera: 2,1 Mpix

Kaamera ja ekraan

Kaamera on G3-l väga hea ja kvaliteetne. Tänu jõudsale fokuseerimisele ja optilisele stabiliseerimisele saab selgeid pilte ka sportivatest inimestest või pildistades hämaras toas. Suur ekraan on ka väga mõnus – ehkki fotod näivad sellel ilusamad kui „päris elus“, on siiski kõik vajalik ekraanilt selgelt leitav, kirgas ja loogiline.

G3 13 megapiksline kaamera kasutab esimest korda nutitelefonide tööstuses laseriga autofookust, mis aitab pildistada ka hämaras. Kaamera ja objekti vahelist distantsi mõõdetakse laserkiirega. LG on muutnud ka pildistamise kiiremaks. G3 pildistab kohe, kui fookuseks sobiv objekt on välja valitud. 2,1 megapikslisel eesmisel kaameral on suurem pildisensor ning ava, mis lubab läbi rohkem valgust ning muudab pildid meisterlikuks.

Telefoni olulisimad eelised

  • koputusega ekraani sulgemine ja avamine
  • eemaldatav tagumine kaas ja aku
  • juhtmevaba laadimise võimalus on sisse ehitatud
  • mälukaardi lisamise võimalus
  • suure resolutsiooniga ekraan

Juhtmeta laadimine

Telefoni juhtmeta laadimine vabastab sind tüütutest juhtmega telefoni laadijast ning suurendatud akumaht pikendab ühtlasi kasutusaega. Aku on hõlpsasti eemaldatav, seega saab vajadusel kogu aeg hoida ka tagavaraaku käepärast.

Knock Code - turvaline, lihtne ja lõbus võimalus telefon lukust avada

Huvitavamatest võimalustest väärib lähemalt mainimist LG Knock Code – see võimaldab telefoni lukust lahti teha ekraanil koputatava mustriga, mille kasutaja enda jaoks ise seadistab. Samuti on võimalik telefoni mugavalt topeltkoputusega sisse ja välja lülitada.

Kasutamise lihtsamaks muutmiseks saab klaviatuuri asetada vasakule või paremale poole ekraaniserva ja puutenuppude reale on võimalik lisada nuppe näiteks teavituste paneeli avamiseks (alla tõmbamiseks). Sätete all on võimalus smart cleaning, mille abil saab kergesti vajadusel vahemälu tühjendada.

LG G3 on nutiseade, millel on efektne välimus, suur ekraan terviklikus kestas ja muljetavaldav võimsusnäitajate kombinatsioon. Raske on leida tegevust, millega see telefon sind hätta jätab. Tegu väga hea seadmega ja kui valid parajasti nutitelefonide seast endale just seda kõige õigemat, tasub variantide hulka lisada ka G3.